HOME   BOSKAVEL AANBOD   VOORDELEN BOSGROND   BOS VERKOPEN   BOS IN DE MEDIA   CONTACT


  Bos Kopen.nl - het startpunt voor het aankopen of verkopen van bosgrond. Boskavels in binnen- en buitenland als duurzame belegging overzichtelijk bijeen

Zelf bos verkopen

Bos verkopen op Bos kopen.nl
Bos kopen.nl is interessant voor iedereen die bos in het binnen- of buitenland wil verkopen. Zo kunnen niet alleen makelaars hiervan profiteren door middel van extra bedrijfspromotie, maar krijgen ook particulieren de mogelijkheid om op een makkelijke manier zelf hun bos online in de verkoop te zetten.

De voordelen op een rij:

Het bereik van online adverteren werkt!
In tegenstelling tot adverteren in offline media zoals kranten en bladen, blijft een advertentie van uw aanbod via het internet actueel en 24 uur per dag online te bekijken. Door veel energie te steken in zoekmachine optimalisering en promotie werkzaamheden wordt Bos kopen.nl inmiddels door veel specifieke bezoekers bezocht. U kunt van deze bezoekersdoelkgroep profiteren door uw aanbod te koppelen aan deze website.

Uw gegevens professioneel online!
Als u gebruik maakt van Bos Kopen.nl kunt u ook andere mensen verwijzen naar uw eigen online aanbod. U heeft immers uw eigen online advertentie ruimte op een goed verzorgde en professionele website. Een eigen website opzetten voor uw aanbod is vaak te ingewikkeld en kostbaar.

Niet geschoten is altijd mis!
Het kan zijn dat u reeds gebruik maakt van andere manieren ter promotie van uw boskavels, zoals bijvoorbeeld een eigen website, advertenteren in tijdschriften, of samenwerking met een makelaar. Adverteren op Bos kopen.nl kan daarbij juist een goede aanvulling vormen om de bestaande promotie te versterken.

Geen lastige inlogcodes of eisen!
Bij Bos kopen.nl gebruiken wij de informatie die u aanlevert. Niemand kan immers beter uw perceel beschrijven dan u zelf. Met de informatie die wij krijgen maken we de advertentie op en zetten hem zelf online. U krijgt dus niet te maken met lastige inlogcodes e.d. waarbij u het zelf moet regelen. Bij uw advertentie komen uw persoonlijke contactgegevens te staan, waardoor men direct contact met u kan opnemen.

Gratis opzetkosten!
Bij Bos kopen.nl betaalt u geen opzetkosten voor het op maat maken en online brengen van uw advertentie. U betaalt alleen een vooraf vastgestelde vergoeding voor de periode waarin u adverteert. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent!


Advertentie prijzen:
Bij adverteren voor een langere periode bereken wij aanzienlijke kortingen. Neem contact op voor de actuele prijzen en mogelijkheden van online adverteren op Boskopen.nl

Advertentie specificaties:
Om aanbod te kunnen plaatsen op Bos kopen.nl kunt u eenvoudig uw eigen advertentie en foto’s samenstellen. Hieronder vind u de 'Advertentie specificaties'. Deze staat ook in een document wat wij u emailen zodra u contact met ons opneemt. Deze gegevens hebben wij van u nodig hebben voor het opzetten van een volledige advertentie. Zodra u die gegevens naar ons toe emailt, maken wij de advertentie in orde en sturen u een overeenkomst met factuur op. Wij zorgen ervoor dat uw aanbod in het overzicht erbij komt te staan waardoor het daarna direct zichtbaar is voor bezoekers van de site.
 

      Advertentie specificaties

 


Titel van de boskavel:
Plaats:

Type: 

(soort boskavel, leeftijd, boomsoorten, dichtheid bos,)
Vraagprijs: ...... euro

Beschrijving van de kavel: 
LET OP, MAXIMAAL 300 WOORDEN PER ADVERTENTIE!!
* Tip, maak een korte en bondige beschrijving van de ligging van uw perceel.

* indien u meer tekst of foto's wilt hebben bij uw advertentie, dan is dat mogelijk. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Foto’s: 

LET OP, MAXIMAAL 5 FOTO’S PER ADVERTENTIE!
* Deze foto’s worden op Bos kopen.nl verwerkt naar het juiste formaat voor de advertentie.


Contact informatie:
 
Voor vragen of meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met ...
 Heeft u belangstelling in een online advertentie?
Als u nog vragen heeft, of u wilt zich direct aanmelden,
neem dan hier contact met ons op

 
 
Home  Bos te koop  Voordelen bosgrond  Bos media  Bossen wereldwijd  Zelf je bos aanbieden  Links  Contact


© Bedrijfspromotie Net online adverteren 2006-2009