HOME   BOSKAVEL AANBOD   VOORDELEN BOSGROND   BOS VERKOPEN   BOS IN DE MEDIA   CONTACT


  Bos Kopen.nl - het startpunt voor het aankopen of verkopen van bosgrond. Boskavels in binnen- en buitenland als duurzame belegging overzichtelijk bijeen

Boskavel aanbod
 
Maak uw keuze voor bosgrond in Nederland, of bosgrond buiten Nederland
 

  Bosgrond in Nederland
  Bosgrond in Nederland. Vroeger stond Nederland helemaal vol met bos. Inmiddels is veel bos verdwenen en heeft het  plaatsgemaakt voor stedelijke ontwikkelingen en landbouwpercelen. Er zijn echter nog steeds veel mooie bosgebieden. Ook wordt er steeds vaker nieuw bos aangeplant door heel Nederland. Voor meer informatie over boskavels in Nederland bezoek de aanbodpagina.
 bekijk hier het bosaanbod in Nederland
   
  Bosgrond buiten Nederland
  In het buitenland is bosgrond over het algemeen goedkoper dan in Nederland. Zowel binnen als buiten Europa zijn er nog vele grootschalige bosgebieden. Veel bos is ook beschikbaar voor de particuliere verkoop. Op Boskopen.nl is ook voor boseigenaren in het buitenland de mogelijkheid voor het aanbieden van bosgrond.
 bekijk hier het buitenlands bosaanbod
   
  Uw boskavels op Boskopen.nl?
  Boskopen.nl biedt een exclusieve selectie aan van boskavels die beschikbaar zijn voor de verkoop. Als u ook bos wilt verkopen op deze website en zo extra de aandacht wilt  vestigen op uw aanbod, neem dan contact met ons op voor een vermelding op deze website.
 bekijk hier de verkoop informatiepagina
   


 
 
Home  Bos te koop  Voordelen bosgrond  Bos media  Bossen wereldwijd  Zelf je bos aanbieden  Links  Contact


Bedrijfspromotie Net online adverteren 2006-2009