HOME   BOSKAVEL AANBOD   VOORDELEN BOSGROND   BOS VERKOPEN   BOS IN DE MEDIA   CONTACT


  Bos Kopen.nl - het startpunt voor het aankopen of verkopen van bosgrond. Boskavels in binnen- en buitenland als duurzame belegging overzichtelijk bijeen

Bos in de media

In de media verschijnen geregeld artikelen die met het onderwerp van bosbehoud te maken hebben. Hieronder een opsomming van enkele krantenberichten:

'Nederlandse markt verwoest steeds meer bos'
Voor de Nederlandse markt moeten wereldwijd steeds meer bossen worden gekapt. In tien jaar tijd namen ontbossing en bosdegradatie voor de Nederlandse import toe met 73 procent, heeft Greenpeace berekend in een studie waarvan de resultaten woensdag bekend zijn gemaakt.
>> lees verder

Hele bossen worden door het toilet gespoeld
Elke dag worden wereldwijd circa 270.000 bomen door de wc gespoeld of als afval weggegooid. Dat blijkt uit een onderzoek van het Wereld Natuur Fonds naar de herkomst van wc-papier, tissues en papieren servetten, dat vandaag is gepresenteerd.
>> lees verder

Ontbossingspeil is vertraagd, maar blijft alarmerend
De wereld verliest minder van haar bossen, maar er worden elk jaar nog steeds veel te veel bomen gerooid. Dat blijkt uit een maandag gepubliceerd rapport van de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO).
>> lees verder

Ontbossing gaat in hoog tempo door
WASHINGTON - Het verdwijnen van oerbossen gaat in hoog tempo door. Dat heeft de milieuorganisatie World Resources Institute gemeld in een rapport dat woensdag wordt gepubliceerd. Als grote oorzaken noemt de organisatie illegale houtkap, mijnbouw en stedelijke bebouwing.
>> lees verder
 
Home  Bos te koop  Voordelen bosgrond  Bos media  Bossen wereldwijd  Zelf je bos aanbieden  Links  Contact


Bedrijfspromotie Net online adverteren 2006-2009